Terugblik voorstelling ‘Bard in the Yard’ op 19 september 2022

Een prachtige avond op camping De Lievelinge in Vuren!

In deze sprookjesachtige omgeving kregen we een mooie voorstelling van ‘Bard in the Yard’. Een tuintheatersolo van Wim Bouwens over Shakespeare in quarantaine (zie ook www.bardintheyard.nl).

Tijdens de ronde ‘zeggen, vragen, delen’ kwam het volgende ter sprake:

– Er zijn weer plannen voor een tweede editie van ‘West Betuwe Bruist!’. Het zal net als een aantal jaren geleden een samenkomst zijn van alle cultuuraanbieders in West Betuwe, ter inspiratie, verbinding en bevordering van samenwerking met elkaar. Een aantal mensen hebben te kennen gegeven mee te willen denken. Als je ook betrokken wilt zijn ben je altijd welkom. Laat het even aan Linda weten via lmaaskant@welzijnwestbetuwe.nl.

– Frans en Helene de Kock vertelden over hun locatie De Limburg aan de Achtersteweg in Meteren. Hier zal a.s. zaterdag 24 september vanaf 13:30 uur ‘Frisse Lucht 2.0’ plaatsvinden. Toneelgroep Elckerlyc organiseert voor de tweede keer een monologenfestival. Maar het publiek wordt dit jaar niet alleen op een aantal boeiende monologen getrakteerd, er is tevens een circusact, beeldende kunst, zang en dans. Kortom, een culturele wandeling op een prachtige buitenlocatie in Meteren. Kaarten zijn te koop op ww.toneelgroepelckerlyc.nl.

– Thomas Novak, de eigenaar van camping de Lievelinge in Vuren, organiseert graag culturele activiteiten op deze zinnenprikkelende plek. Kijk ook op www.lievelinge.nl. Het e-mailadres van Thomas is thomas@lievelinge.nl.

Het was een heerlijke avond. De volgende bijeenkomst van het Collectief zal plaatsvinden op 8 december 2022. Heel graag tot dan!

Deel dit bericht in je netwerk