De Lente begint met een knal! Expositie in Synagoge van Buren

Maak je klaar voor een expositie die de schoonheid van de natuur en de band tussen mens en dier viert!
De Synagoge van Buren wordt omgetoverd tot een oase van creativiteit en inspiratie.

Marion Murman, geboren in Geldermalsen en ook in de wijde omstreken geen onbekende, zal haar adembenemende Strijdlustige Vrouwenbeelden tentoonstellen. Als een strijdlustige vrouw zelf, zet Marion zich in voor de weerloze in onze wereld, met speciale aandacht voor dieren die lijden in de bio-industrie of die hun leefwereld zien verdwijnen door klimaatverandering. Marion gebruikt voornamelijk de raku techniek om haar werk te maken – een waar gevecht met de elementen aarde, vuur, water en lucht. Haar kunst weerspiegelt de liefdevolle verbinding tussen mens en dier, en haar beelden zijn krachtige manifestaties van empathie en strijdlust.

Daarnaast zal Mandy Jones haar intrigerende werk presenteren, geinspireerd door haar jarenlange ervaring in de Hollandse klei en haar wortels in het Britse woud. Mandy’s creaties verkennen het delicate evenwicht tussen mens en natuur, waarbij ze vaak letterlijk de bosjes of de sloot in duikt om organisch materiaal te verzamelen voor haar schilderijen. Met een breed scala aan materialen en technieken vertelt Mandy haar verhalen, met als hoogtepunt haar ‘Painting with Plants’ schilderijen en een selectie van haar bekende ‘Muddy Waters’ Art-Wear.

Deze expositie belooft een lente-en liefdevolle ervaring te worden, waar bezoekers worden uitgenodigd om de diepte van de natuurlijke wereld te verkennen en de relatie tussen mens en dier te heroverwegen.
  
    We heten jullie van harte welkom om deze prachtige expositie te komen bekijken.       
 
Deel dit bericht in je netwerk

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *