Elckerlyc presenteert: Laten we het Vieren

Na de succesvolle voorstelling van vorig jaar (Momenten van Geluk (van de bekende toneelschrijver Alan Ayckbourn) kiest Toneelgroep Elckerlyc weer voor een bekende schrijver. Dit jaar wordt ‘Laten we het Vieren’ van Paul Haenen gespeeld. Paul Haenen is voornamelijk bekend als cabaretier en van zijn typetjes Ds Gremdraat en Margreet Dolman, maar heeft ook een groot schrijversoeuvre.

‘Laten we het Vieren’ is een prachtig ongemakkelijk verhaal met humoristische en vileine dialogen. In de voorstelling wordt u door de acteurs van Elckerlyc meegenomen naar een verrassend en tegelijk herkenbaar verjaarsfeestje. De intriges zorgen ervoor dat niets is zoals het lijkt.

Toneelgroep Elckerlyc is een van de eerste toneelgezelschappen die dit stuk speelt. Elckerlyc is een enthousiaste club van toneelliefhebbers die onder professionele regie jaarlijks meerdere voorstellingen brengt. In september wordt jaarlijks een theaterfestival in de openlucht gepresenteerd.

Tijdens het Dickens Festijn in december 2023 in Geldermalsen brachten zij het Scrooge-verhaal met verve. En op Koningsdag figureren de leden op de braderie in Geldermalsen.

Uitvoering 19, 20 en 21 april. Kaarten à € 15,00 zijn te verkrijgen via www.toneelgroepelckerlyc.nl.,

Aanvang: vrijdagavond 19 april en zaterdagavond 20 april 20.00 uur, zondag 21 april 14.30 uur.

Locatie De Pluk, Rijksstraatweg 64, 4191 SG Geldermalsen

Spelers: Bonne van Dam, Minouche van den Berg, Joke Nederhoff, René Koppers, José de Jong, Lilian Hennekens, Cor van Toorn, Sien van der Pol.

Regie: Robbert Baars

Techniek: Mirko Borrias

Productie: Toneelgroep Elckerlyc

Deel dit bericht in je netwerk

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *