Meedoen is de kunst – 27 november 2023

Beste makers, amateurkunstgroepen en culturele organisaties,

Wil je als maker meer te weten komen over (financiële) ondersteuning en professionalisering? Heb je als amateurgroep ontwikkelvragen of heb je een goed idee waarbij je hulp kunt gebruiken? Wil je fondsen en partners vinden om jouw project mee te realiseren? Of wil je jouw lokale en provinciale netwerk in cultuur uitbreiden? Dan ben je van harte welkom op de netwerkbijeenkomst Meedoen is de Kunst op 27 november!

Naar aanleiding van het succes van de Meedoen is de Kunst netwerkbijeenkomsten dit voorjaar, organiseren het Cultuurfonds Gelderland en Cultuur Oost samen met een aantal partners een volgende netwerkbijeenkomst. In culturele hotspot Rozet in Arnhem brengen we partijen uit het culturele veld van Gelderland samen, om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Programma

De avond begint met een diner, waarna het programma plenair van start gaat. We blikken terug én vooruit op de Gelderse makersregeling van het Cultuurfonds Gelderland, een maker vertelt over een project dat tot stand is gekomen met de makersregeling en je ontmoet de samenwerkingspartners van Meedoen is de Kunst.

Verder zijn er twee werksessies: Cultuur Academy geeft een verkorte training Weet wat je waard bent en voordekunst neemt je mee in de wereld van de crowdfunding.

Ook kun je uitgebreid netwerken met andere makers, culturele organisaties en fondsen waaronder Rozet, voordekunst, de Cultuur Academy, Kunstbende, Poppunt Gelderland, Sonar, het Cultuurfonds Gelderland, VSBfonds en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Locatie: Rozet, Arnhem

Datum: 27 november

Tijd: 17.30 – 20.30

Kosten: gratis

Meld je hier aan voor de netwerkbijeenkomst Meedoen is de Kunst

*Let op: Vol = vol

Hartelijke groet,

Celia Okoro, Cultuur Oost en Pim Scheerder, het Cultuurfonds Gelderland

Deel dit bericht in je netwerk

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *