Ode aan de Linge kunst- en muziekfestival Pinksteren 2023

Ode aan de Linge kunst- en muziekfestival op 29 mei in de Heemtuin te Geldermalsen

Ode aan de Linge presenteert op maandag 29 mei (2e pinksterdag) v.a. 12.00 in de Heemtuin te Geldermalsen een gratis toegankelijk festival met kunst en muziek, theater en poëzie voor jong en oud.
Vanaf 13.00 uur kleuren muzikale klanken de 45-jarige Heemtuin te Geldermalsen. Even verderop tonen 20 kunstenaars uit West Betuwe en omgeving hun werk tussen de bomen, in het gras en op het water. De Heemtuin omarmt je met kunst, muziek, theater, poëzie en al wat nog niet bedacht is.

13.00 uur     Klassiek strijkkwartet Linge Kwartet met Kees Hilhorst, Thijs
Gerretsen, Frank Bons en Eric Matser.

14.00 uur     Opening ODE 2023 met wandeling langs de 20 kunstwerken en mini-concertjes bij de kunstwerken.

15.00 uur     Megan Etheridge en Joska de Langen zingen tweestemmig eigen repertoire van liederen met begeleiding op gitaar, geinspireerd door de natuur en Noorse mythologie.

16.00 uur     Franse chansons met Roelof Krijgsman en koor.

17.00 uur     Timboektoe, de Amsterdamse Wereldmuziek Big Band o.l.v. George Pancras

18.00 uur     Grote muzikale jamsessie o.l.v. George Pancras. Meespelen kan, kom en sluit aan!

Het Groenplein
Op het Groenplein staan de kraampjes van het IVN, Gonzend Rivierenland, De Fruitmotor, Vereniging tot Behoud van het Lingelandschap, Hart voor de Heemtuin, Voedselbos Lingehout en Velt. Hier vind je informatie over onze leefomgeving: het IVN geeft onder begeleiding van een natuurgids een leerzame expeditie door de Heemtuin, deelnemers van de Betuwse coöperatie De Fruitmotor laten bezoekers de Krenkelaar proeven, Gonzend Rivierenland vertelt over biodiversiteit, samen met de Vereniging voor Behoud van het Lingelandschap.

Kom 28 en 29 mei naar dit gratis toegankelijke kunst- en muziekfestival en laat je meenemen door de kracht van beeldende kunst, poëzie, muziek, theater en het gezellige terras met drankjes en bijzondere hapjes.

Locatie: op verschillende plekken in de Heemtuin in Geldermalsen. Ingang via het parkeerterrein bij Albert Heijn Achter ’t Veer of vanaf de Koppelsedijk. Gratis parkeren op zondag.

Wie ook betrokken wil zijn en meedenken over kunst en natuur in de Heemtuin kan zich melden via info@odeaandelinge.nl

Deel dit bericht in je netwerk

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *