Dans, Poëzie en meer tijdens Collectiefavond op maandag 4 maart 2024 !

Maandag 4 maart om 20.00 uur is iedereen die kunst en cultuur in West Betuwe een warm hart toedraagt welkom in Dorpshuis Asperen. Het Collectief verbindt kunstenaars en cultuurmakers in West Betuwe door regelmatig bijeenkomsten te organiseren in een van de 26 kernen van de gemeente West Betuwe.

Een greep uit het aanbod van de avond:

Hoofdonderdeel van het programma is het optreden van Ennio Drost met KunsThuis van Kleine Broer. Samen met een deel van zijn dansgezelschap neemt Ennio ons mee in hun leefwereld van woord en dans. De avond wordt geopend met een West Betuws lied geschreven door Ton Kleyn uit Asperen.

ennio drost danser maart 2024 1

Danser Ennio Drost. Foto: Kaylee Krul

De Oekraiense kunstenares Hanna Nalyvaiko uit Asperen presenteert haar muurschilderingen en ander werk samen met haar partner Mykyta Shvets en vertelt over haar ontmoeting en samenwerking met kunstenares Thea Zweije.

Willemijn Simon van Leeuwen, directeur van het GeoFort, geeft ons een kijkje in een bijzonder initiatief: scholen en zo’n 30 junior klimaatburgemeesters binnen de gemeente gaan aan de slag om kunst te maken rondom het thema ‘Toekomst van de planeet aarde’. Daarnaast is er aandacht voor de lopende projecten van Het Collectief met onder meer het nieuwste filmpje uit de reeks videoportretten van kunstenaars uit de gemeente West Betuwe.

En zoals altijd is er ook ruimte voor de eigen inbreng van de aanwezigen: heb je een zoekvraag of wil je een culturele activiteit aankondigen? Meld het deze avond!

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Locatie: Dorpshuis Asperen, Van Langerakstraat 6 in Asperen.

Toegang vrij. Aanmelden via info@collectiefwestbetuwe.nl is gewenst.

Deel dit bericht in je netwerk

Plaats een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *