Terugblik opening Collectief  16 december 2020

We kijken terug op een geslaagde opening, waarin we kennis hebben gemaakt met een grote diversiteit aan mensen en initiatieven die op inspirerende wijze actief zijn in onze gemeente. Wat een enthousiasme om verbinding met elkaar te maken en samen interessante activiteiten te gaan ontplooien!

We hebben ideeën uitgewisseld over onder andere het betrekken van jonge mensen bij culturele activiteiten, over een systeem om de planning van initiatieven onderling beter op elkaar te kunnen afstemmen en over toekomstige activiteiten. Er zijn mooie ideeën en locaties naar voren gekomen voor live activiteiten zodra corona dat weer toelaat, de wethouder was aanwezig en sprak bemoedigende woorden en als afsluiting was er een prachtig cello stuk door Pepijn Meeuws en Anneloes de Hooge.

En er was natuurlijk de culturele pubquiz. Omdat we nog steeds geen antwoord hebben op de vraag in welke kern nu naar verhouding de meeste kunst- en cultuurmakers wonen, en we geen winnaar hebben kunnen uitroepen, moeten we de quiz absoluut nog een keer herhalen 😉

Binnenkort sturen we jullie een datum voor de volgende online bijeenkomst in januari.

Voor die bijeenkomst willen we jullie uitnodigen om je aan te melden bij ondergetekende om jouw organisatie, jouw werk of jouw ideeën en visie toe te lichten en te laten zien zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Je kunt dan in 5 minuten een praatje houden en/of beeldmateriaal laten zien of iets ten gehore brengen, en misschien heb je nog een ander idee wat je in die 5 minuten wilt doen!

Graag attenderen we je nogmaals op de Cultuurprijs West Betuwe. Tot en met zondag 17 januari 2021 kun je een persoon, stichting, vereniging of projectgroep aanmelden voor de Cultuurprijs West Betuwe. Het initiatief heeft plaatsgevonden in 2019 of 2020. Meer informatie en aanmelden via deze link: www.westbetuwe.nl/cultuurprijs.

Deel dit bericht in je netwerk