JONG TALENT –  UITREIKING CULTUURPRIJS – TIJDENS COLLECTIEFAVOND woensdag 13 december

Het thema van de avond van Het Collectief is: Jong talent!

Woensdag 13 december om 20.00 uur is iedereen die kunst en cultuur in West Betuwe een warm hart toedraagt welkom bij de Lingeborgh in Geldermalsen. Het Collectief verbindt kunstenaars en cultuurmakers in West Betuwe door regelmatig bijeenkomsten te organiseren en deze avond bieden we een podium aan jong talent. Het laatste deel van het programma is gereserveerd voor de uitreiking van de Cultuurprijs West Betuwe door gemeente West Betuwe.

Tot 21.00 uur is het woord, beeld, muziek en dans aan de nieuwe generatie. Marijn Bekker (graffiti-artiest) vertelt over zijn graffiti-werken in Geldermalsen, Louise van Beuzekom (fotografie/film/installaties) toont haar verhaal door middel van film, Hadassa Bakker zingt eigen composities, muzikaal begeleid door Yuri Bakker en Madelon Grefkens verrast ons met dans. Daarnaast is er ook aandacht voor de lopende projecten van Het Collectief en voor de eigen inbreng van de aanwezigen: heb je een zoekvraag of wil je een culturele activiteit aankondigen, laat het ons weten. De presentatie van de avond is in handen van leerlingen van de Lingeborgh.

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Om 21.00 uur: Uitreiking Cultuurprijs West Betuwe en Aanmoedigingsprijs. Locatie: middelbare school de Lingeborgh, Laan van Leeuwenstein 2 in Geldermalsen. Toegang vrij. Aanmelden via info@collectiefwestbetuwe.nl is gewenst.

Deel dit bericht in je netwerk